وکیل تضمینی
وکیل تضمینی کیفری ، وکیل تضمینی حقوقی
امروزه شنیدن واژه وکیل تضمینی برای اکثر کسانی که به عناوین مختلف، گرفتار تظام قضایی طاقت فرسا و خسته کننده شده اند می توانند در نگاه اول به مثابه سوپاپ اطمینان و مفری در کشاکش این ماراتن نفس گیر باشد.
بر همین اساس اشخاص موردنظر با اطمینان خاطر از این واژگان بکار رفته به راحتی در دام این افراد گرفتار شده و مجددا و به ناچار برای خلاصی از این دام مجبور به پرداخت هزینه حق الوکاله گزاف و قرارگرفتن در مسیر صحیح اولیه میباشند.
قبول وکالت به صورت تضمین به نتیجه ، به عنوان تخلف انتظامی از سوی دادسرای انتظامی کانون های وکلای دادگستری سراسر کشور قابل تعقیب بوده و در صورت اثبات موضوع ، وکیل خاطی با مجازات سنگین انتظامی و در پاره ای مواقع مجازات کیفری روبرو خواهد شد.
گروه وکلای حقوق یاران با بهره مندی از ظرفیت های خود ، متشکل از برترین قضات بازنشسته محاکم تجدیدنظر و با تجربه ترین و موفق ترین وکلای دادگستری با داشتن پرونده های بسیار مهم کیفری و حقوقی که منتج به نتیجه گردیده اند در این نوشته به بررسی و تجزیه و تحلیل واژه (وکیل تضمینی) و همچنین قبول وکالت توسط وکیل دادگستری به صورت شرط تضمین خواهد پرداخت.
در اینجا با ذکر چند سوال متداول در این زمینه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
آیا ممکن است در قبول وکالت دادگستری به شرط نتیجه تضمین نمود؟
آیا شرط دریافت حق الوکاله و قبول تضمین قرارداد وکالت با وکیل دادگستری بلامانع است؟
به منظور حصول اطمینان از اخذ نتیجه در پرونده مطروحه چه شرایط و ضوابطی باید رعایت کرد؟
کدامیک؟ تضمین به نتیجه یا تضمین بوسیلخ
وکیل دادگستری براساس دانش و تسلط خود بر قوانین می تواند تضمین نماید که از مطمئن ترین و صحیح ترین روش برای احقاق حق موکل خود و یا در مقام دفاع در اتهام وارد شده به وی ، از هیچ تلاشی به منظور تنظیم درست لوایح حقوقی یا کیفری ، پاسخگویی در دعاوی و یا در ایجاد صلح و سازش دعوی مطرح شده دریغ ننماید.
در مرحله نخست، وظیفه قانونی و اخلاقی وکیل این است که در جهت اصلاح ذات البین در تمامی پرونده های کیفری ، حقوقی و خانواده تلاش و کوشش نماید. چراکه در اکثر اختلافات مطرح شده ممکن است با تذکر و اخطار قانونی توسط وکیل متبحر و متخصص، اختلافات بوجود آمده به صلح و سازش ختم و از طرح پرونده در مراجع و صرف هزینه های گزاف جلوگیری به عمل آید.
لازم به توضیح است، که تضمین اخذ نتیجه مثبت به نفع شاکی یا متهم در واقع به این دلیل که تصمیم گیرنده نهایی در پرونده قضایی، صرفا قاضی دادسرا یا دادگاه میباشد، لذا در اینجا وکیل امکان هیچ دخل و تصرفی را به جز دفاع قانونی و منطبق بر مواد قانونی و اصول مسلم حقوقی و عرف را نخواهد داشت به همین منظور فعل یاد شده از مصادیق جرم و تخلف انتظامی میباشد.
دفاع علمی و در چارچوب قانون از حقوق موکل میتواند بهترین روش برای تضمین نتیجه پرونده باشد، چرا که قرارگرفتن در مجاری غیر قانونی، در اکثر موارد صرفا پرداخت هزینه های گزاف و بدون اخذ نتیجه موردنظر را در بر خواهد داشت.
در رابطه با این مسئله به این نکته نیز میتوان اشاره کرد، که متاسفانه برخی از وکلا با زیر پا گذاشتن اخلاق حرفه ای در همان جلسات نخست مشاوره ، پیروزی و موفقیت قطعی در پرونده ارایه شده را تضمین می نمایند که همانا قصد اینان از انجام این امور صرفا متقاعد نمودن و فریب موکل و اخذ حق الوکاله می باشد و چنانچه در جریان وکالت پیروز نگردند ضمن بهانه تراشی مقامات بالاتر و قضات را مسئول این اتفاق معرفی خواهند نمود.
بنابراین شیوه درست و منصفانه در وکالت تضمینی این است که وکیل به شرط به نتیجه رساندن و پیروزی در پرونده مستحق دریافت حق الوکاله باشد.
برهمین اساس تضمین عدم دریافت حق الوکاله در صورت عدم حصول نتیجه موردنظر در گروه وکلای حقوق یاران قابل پذیرش می باشد.
جهت انتخاب بهترین وکیل کیفری تضمینی و مشاوره با گروه وکلای حقوق یاران در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت 10 الی19 و پنجشنبه از ساعت 10 الی 15 میتوانید تماس حاصل فرمایید.
۶۶۴۱۵۸۶۳ – ۶۶۴۱۵۸۹۶ – ۶۶۴۱۵۹۴۸
جهت پیگیری مسائل و مشکلات حقوقی و کیفری خود، حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید. چراکه با تجربه و دانش متخصصین می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن موضوع گام برداشت.
گروه وکلای حقوق یاران
۶۶۴۱۵۸۶۳-۶۶۴۱۵۸۹۶-۶۶۴۱۵۹۴۸